fbpx

Tel comenzi: 0729.845.702

Nu rata reducerile si promotiile XaraShoes!

L-D: 10:00-22:00
Raspunsuri la intrebari comune

Intrebari Frecvente

Comenzile sunt livrate in fiecare zi pana in jurul orei 16 si ajung la dumneavoastra in 2 sau 3 zile.

Este simplu, aveti posibilitate de retur cu returnarea banilor sau schimbul produsului, in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Adresa de expediere poate fi scrisa diferit de adresa de facturare direct in formularul de comanda. In cazul in care doriti sa schimbati ulterior plasarii comenzii adresa de livrare va rugam sa ne sunati – in aceeasi zi cu plasarea comenzii si sa ne cereti livrarea la noua adresa – in caz contrar comanda va fi livrata la adresa specificata de dvs in comanda.

Starea comenzii o puteti urmariidirect in contul de client. De fiecare data cand se schimba starea comenzii primiti notificare email cu aceasta.

Ne puteti contacta de Luni pana Duminica la numerele de telefon afisate pe website sau pe oricare din emailurile noastre afisate pe website.

Ne sunati imediat si ne specificati adresa de livrare corecta.

Doar in conditii speciale putem livra si in afara tarii. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati telefoni in prealabil.

Daca ati comandat mai multe articole intr-o singura comanda, da, toate acestea for fi livrate cu un singur transport. Daca comandati in mai multe randuri si in zile diferite, comenzile vor fi trimise cu transporturi separate.

XaraShoes Timisoara
XaraShoes ARAD
Transport prin Curier Rapid

In 2-3 zile primesti coletul la adresa

Ramburs sau Inlocuire Produse

14 zile bani inapoi sau inlocuire

30 zile Garantie

30 ziel Garantia pe calitate

100% plati in Siguranta

Plati Online / MasterCard / Visa